Design, Reklám

Grafikai tervezési szolgáltatásaink hatékony és komplett megoldást biztosítanak megbízóinknak vállalkozásuk érvényesülésében, ügyfélkörük kiszolgálásának hatékonyságában.

Szolgáltatásaink között megtalálható az arculattervezéstől a logó tervezésen át az egységes autóflottáig minden olyan tevékenység, mely segítheti cége, vállalkozása egységes megjelenését és hatékony működését. Célunk, hogy az általunk készített terveket megbízóink magukénak érezzék, és azokkal azonosulva együtt alakítsuk ki a vállalkozás egységes arculatát.

Tervezési szolgáltatásaink

A megbeszéltek alapján grafikusaink által elkészítjük terveinket, melyeket látványtervekkel szemléltetünk. Van lehetőségük több variációból is választani, így biztos, hogy sikerül az elképzeléseiknek a leginkább megfelelőt kiválasztani.Logó-ArculatAutó grafikaDekorációRuházat

1

Igényfelmérés és árajánlat készítés

A személyes megbeszélésünk után, számunkra világossá válik az elképzelés, a cég profilja, és a megcélzott célcsoport. Ezek adatok tudatában képezünk árajánlatot. Megrendeléstől függően 5%-10% előleget kérünk.

2

Tervezés

A megbeszéltek alapján grafikusaink által elkészítjük terveinket, melyeket látványtervekkel szemléltetünk. Van lehetőségük több variációból is választani, így biztos, hogy sikerül az elképzeléseiknek a leginkább megfelelőt kiválasztani.

3

Korrektúra és átadás

A kiválasztott tervet véglegesítjük, letisztázzuk.
Logók esetében a számla átutalásos fizetése után átküldjük a logót már vízjelek nélkül, nagy felbontású formátumokban mint webre, mint nyomdai kivitelre optimalizálva, illetve vektorizált formátumban is, amely biztosítja a korlátlan méretezést minőség romlás nélkül.


Ahhoz, hogy a legjobbak legyünk csak is a legjobbat használjuk!


Tökéletes minőség!

A hagyományos vinyl-papír-ponyva hármasnál jóval változatosabb applikációkra van szükség. A latex technológiával számos új lehetőség nyílik meg, hiszen rengeteg féle alapanyagra tudunk általa nyomtatni: többek között vinylre, textilre, papírra és ponyvára is.

Elképesztő karcállóság!

Az új Latex festék karcállósága utolérhetetlen. Messze felülmúlja azt, amit egy ecosolvent vagy solvent festék tud vinylen vagy ponyván.


A LEGFŐBB ERÉNYEINK:

Fotógaléria