Épületfólia

HŐVÉDŐ FÓLIÁK

Az üvegen keresztül áthatoló nem kívánatos napsugárzást szűri ki az üvegfólia, ezzel komfortosabbá teszi az épületen belüli tartozkodást, kiegyenlíti az épületben található hideg és meleg pontokat, energiát takarít meg a légkondicionálás alacsonyabb szintű üzemeltetése által és védi tárgyainkat a fakulástól.


BIZTONSÁGI FÓLIÁK

A biztonsági fólia elsődleges funkciója, hogy üvegtörés esetén az üvegtáblát egyben tartsa ezzel gátolva a szilánkosodást és az ennek következtében fellépő esetleg sérüléseket. Vastagabb változatok esetében az áthaladást, valamint véd az extrém behatolásoktól, úgy mint a természeti katasztrófák, vagy robbantások.

Valamennyi változata UV szűrő, elérhető kombinált hővédő kivitelekben is. Valamennyi Skyfol Security biztonsági fólia europai és magyar szabványok szerint is minősített.


TANUSÍTVÁNY

Valamennyi telepítésről sorszámozott, formanyomtatvány Tanúsítványt kapnak megrendelőink, mely tartalmazza a megrendelő és kivitelező adatain túlmenően a feltelpített fólia adatait, beleértve annak egyedi tekercsszámát is, valamint a garanciális vállalásokat és a kezelési útmutatót.

AMERIKAI MINŐSÉG

A Skyfol kizárólag a világ élvonalába tartozó, magas minőségi szintet stabilan előállítani képes gyártókkal áll kapcsolatban. A Skyfol beszállítói a világ vezető amerikai gyártói, mindannyian gyári garanciát nyújtanak termékeikhez.

Árajánlat Kapcsolat Fotógaléria