Kapacitásbővítési támogatásunk 2018

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

"Kapacitásbővítés a Solar Pro-Tech Kft-nél."

(8400 Ajka, Széchenyi utca 82.)
című

GINOP-1.2.2-16-2017-00837 jelű pályázat

a

Támogató

döntése alapján,

6.532.500,- Ft

összegű támogatást nyert el!

Támogatás mértéke: 50%
Projekt tényleges befejezése: 2018.06.08.


Projekt bemutatása: A projekt 100%-ban megvalósult. A szerződés módosításban megjelölt gyártó termelő berendezések kifizetésre, leszállításra majd beüzemelésre kerültek:
1db Polyprint Texjet Echo digitális textilnyomtató
1db Goccopro QS200 hő nyomtató
1db Vastex Handdruckgerät 2000 HD típusú kézi nyomdagép
1db Vastex Little Red X3D 30\", IR típusú szárító
1db Vastex Infrapiros köztes levilágító, szárító

A pályázat során több gyártó-termelő eszköz beszerzése valósult meg a célunk elérése érdekében. Vállalkozásunk termelési értékláncban előrelépő vállalkozás, mert a jelen beruházással a meglévő gyártási kapacitásunkat tovább bővítettük új technológiákkal, annak érdekében, hogy új termékek gyártást tudjuk megkezdeni.
A berendezések az üzembe helyezést követően teljes kapacitással működnek. A korszerű, innovatív gyártó berendezések lehetővé teszik a gyors, hatékony, minőségi késztermék-előállítást, mely hozzájárul cégünk dinamikus fejlődéséhez.
A projekt eredményeként javul a vállalkozás versenyképessége, munkahelymegtartó, jövedelemtermelő képessége. Vállalkozásunk a felhívásban meghatározott vállalásnak eleget fog tenni. Vállaljuk, hogy az éves nettó árbevételünk a projekt fizikai befejezési évét közvetlenül követő második üzleti év végére biztosan eléri az 5%-ot.

A beruházás segíti a területi különbségek csökkentését, valamint a fenntartható, intelligens és befogadó növekedést. A termékek minősége tovább nő, az eladott darabszámból adódóan a vállalkozás árbevétele és eredményessége is nőni fog.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Solar Pro-Tech Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege:6.532.500,- Ft

http://www.szechenyi2020.hu/