Ruha dekoráció

LÁTVÁNYTERVEZÉSÜNK, KIVITELEZÉSÜNK MENETE A KÖVETKEZŐ:


page2_img1

1. IGÉNYFELMÉRÉS

Személyesen, e-mailben vagy telefonon történt megbeszélésünk után számunkra világossá válik a megrendelő elképzelése, a megbízás tárgya.2. LÁTVÁNYTERVEZÉS

A megbízás díja megrendeléstől függően nettó 5.000-10.000 forint, mely a végösszegből nem levonandó és előre kiegyenlítendő.
Az összeg beérkezése után elkészítjük terveinket, melyet .JPG formátumban továbbítunk. Garantáljuk a tervek 10 napon belüli elkészültét, mely tartalmaz minimum 3 darab variációs lehetőséget. Amennyiben a megrendelőnek nem sikerül választani, vagy változtatni szeretne az előzőekhez képest, az egyeztetést újabb látványtervezés követi. Szinte bármilyen ötlet megvalósítható, hogy igazán egyedi ruházatuk készüljön, mellyel maximálisan meg lehetnek elégedve és büszkén viselhetik hosszútávon.3. ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSE

Pontos árajánlatot az alapanyag, a látványterv kiválasztása és a pontos dekoráció meghatározása után tudunk adni.

4. MEGRENDELÉS

A megrendelés feltételeitől függően kérünk egy, a megrendelésről szóló -írásbeli- visszaigazolást.

5. KIVITELEZÉS

Ruházati felkéréseinknél nem kérünk előleget, a számla utólagosan kerül kiállításra.
Amennyiben megkaptunk minden szükséges információt, és a rendelkezésre álló, felhasználható anyagot (.JPG/.PDF/.CDR/.PSD), kollégáink megkezdik az adott ruhák anyagának kiszerkesztését, gyártását. Ruházat fóliázásnál egy speciális, hordozóval ellátott fólia kerül felvasalásra, hőprés által. Ez a fólia alapanyag plottervágó gép által (Summa 60DR/Summa160DR) vágásra kerül, amit a hordozón maradt felesleges anyag eltávolítása követ. Ezt egy vékony, hegyes késsel eltávolítjuk, hiszen a legapróbb részletek is fontosak lehetnek. Ezután a hőprés alá behelyezésre kerül a kiválasztott ruházat, (melyet már mi is be tudunk szerezni, több különböző beszállítótól is, alkalmazási területtől függően) amire a megszerkesztett, kivágott, kiszedett mintát speciális eszközökkel pozicionáljuk fel. 165°-on vasaljuk rá a fóliát, melynek tartósságát az évek során sikerült kitapasztalnunk. Észrevételünk, hogy a ruha anyaga, melyre felkerült a fólia előbb megy tönkre, használódik, nyúlik, kopik el, mint maga a felvasalt anyag. Volt lehetőségünk kipróbálni más eljárással történő ruhadekorálást. Véleményünk szerint, sokkal több lehetőség rejlik az általunk használt fóliákban, az alternatívák tárháza kimeríthetetlen. Elérhető vele az összes alap szín, továbbá fényvisszaverő (melyet gyakran alkalmazunk munkaruhák elkészítésénél), plüssös, csillogós, neonos és antikolt hatás. Az elkészült ruha, a mindennapos felhasználás során nem igényel speciális karbantartást, a megszokott módon történő mosás, vasalás, esetleges fehérítés nem okoz problémát a dekoráció, felirat állapotában. Egyéni megrendelések mellett, gyakran vállaljuk munkaruhák elkészítését.
Áraink közelítőleges árak, pontos árat a dekoráció pontos ismerete alapján tudunk adni. Minden apró részlet és a megrendelés mennyisége változtathat az áron.


PÉLDA: Saját dekorációnk vegyes alapanyag felhasználással készül, sima, extra és full extra alapanyagot is felhasználunk hozzá.