Ruházat fóliázás

Vállaljuk cégek és magánszemélyek ruházatának feliratozását, dekorálását az általunk tervezett és kivitelezett fóliával.

Szinte bármilyen ötlet megvalósítható. Grafikus kollégánk a rendelkezésükre áll, hogy igazán egyedi ruházatuk készüljön amivel maximálisan meg lehetnek elégedve és büszkén viselhetik hosszútávon.

1

Flokknyomás
Bársony tapintású flok transzferfólia anyag, amivel póló és egyéb texil anyagok felületét lehet egyedi felirattal, dekorációval felvasalni. A flokkolás művelet végén a felvasalt flock anyag puha bársony szövet felületet képez, amely kiemelkedik a textil anyagából. Az évtizedes tapasztalattal rendelkező anyag garanciát jelent a rugalmas és mosógépben mosható flock fóliával nyomtatott pólók tartósságára! Erős igénybevétel esetén is (pl. munkaruhák, ipari mosás) is megállja a helyét, nem válik le a textil felületéről. Az anyagában színezett flok anyag egyszínes logók, számok, feliratok pólóra vasalására ideális.

Jellemzők:

plüssös, bársonyos tapintás
enyhén kiemelkedik az anyagból

Előnyök:

Hátrányok:

  • színátmenet nem alkalmazható
2

Flexnyomás
Tartós poliuretán flex transzferfólia anyag, amit vágóplotterrel kivágva, majd hőpréssel felvasalva lehet pólók és egyéb textilek feliratozására, dekorálására használni. A legnépszerűbb klasszikus megoldás a mezek számozása. A felvasalt flex fólia anyag tökéletesen tartós, rugalmas és mosható! A csupán 80 micron vastagságú fólia erős igénybevétel esetén is (pl. munkaruhák, ipari mosás) is megállja a helyét, nem válik le a textil felületéről.

A flexfólia anyagában színezett, logók, számok, feliratok pólóra vasalására ideális.

Textil dekorálás, feliratozás lehetőségek a vágható-vasalható flex fóliával:
sport mez feliratozás, számozás céges póló logózás, feliratozás embléma vasalás munkaruhára egyedi ajándék póló dekorálás divatruházati termék gyártás. a ruházaton kívül egyéb pamut vagy poliészter textil termékek pl. táska, cipő, sapka, stb. dekorálás

Jellemzők:

gumiszerű tapintás
fényes, sima felületű

Előnyök:

Hátrányok:

  • színátmenet nem alkalmazható
3

Egyéb fóliák
Az igazán egyedi igények kielégítésére is van lehetőség.
Munkavédelmi és általános biztonsági jelölésekre vagy csak akár a cégük logójának maximális kiemelésére használhatunk fényvisszaverő fóliát. Mely teljesen megegyezik a munkaruházaton felhasznált fényvisszaverő anyagok mint tulajdonságában mint kinézetében is.

Továbbá ha feldobnánk a ruházatunkra szánt grafikát még rengeteg lehetőség van. Ilyen például a neon hatású vagy a metál arany, ezüst... fóliák. Melyek nagy részét akár személyesen is megtekinthetink nálunk.

Kapcsolat