KAROSSZÉRIAVÉDŐ

KAROSSZÉRIAVÉDŐ

FÓLIA

KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIÁK:

PPF1
PPF2
PPF3
PPF4

TÖBB, MINT VÉDELEM!

MAGASFÉNYŰ/MATT KIVITEL

Növelje színe mélységét, és adjon extra fényt autójának vagy emelje ki a karosszéria vonásait matt védőfóliáink valamelyikével!

HIDROFÓB

Fóliáink felső bevonata vízlepergető hatást eredményez! A kosz, por és egyéb szennyeződések nem tapadnak meg a felületen és könnyen tisztíthatóvá válik!

ÖNGYÓGYULÓ

Fóliáink speciális felületi bevonatának köszönhetően napfény és hő hatására a kisebb karcok, kőfelverődések maguktól eltűnnek, így mindig olyan érzés, mintha új autóba szállna be! 

FOLTÁLLÓ

Karosszériavédő fóliáink ellenállnak a különböző vegyi anyagoknak, olajoknak, zsír.. stb. így nem kell tartani a káros anyagok okozta fényezés elváltozástól!

ÉRTÉKŐRZŐ

Védelem nélkül csak idő kérdése mikor jelennek meg az első sérülések autója karosszériáján. 

Csak a professzionális  karosszériavédő fólia képes megvédeni a fényezést a kőfelverődésektől és egyéb fizikai behatásoktól

ÖNGYÓGYULÓ FELÜLET

A speciális karosszériavédő fólia nanotechnológiával készült felületi bevonatának köszönhetően a karcok, kisebb sérülések a hő, illetve napfény hatására eltűnnek. Hosszú évekig úgy szállhat be autójába, mintha új lenne!

KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG

A karosszériavédő fólia egyik legnagyobb előnye más típusú fóliákkal szemben, hogy tisztítása álomszerű. Köszönhető ez annak, hogy a felülete víztaszító. Ennek a vízlepergető hatásnak az eredménye a lényegesen egyszerűbb tisztítás ugyanis a szennyeződések nem tudnak a karosszériavédő fólia szerkezetébe kerülni.

TEXTÚRÁZOTT KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIA

A STEK DYNOforged-red modern külsőt kölcsönöz autójának, mindez tartós védelemmel is párosul.

SZÍNEZETT KAROSSZÉRIAVÉDŐ
FÓLIA

A színezett karosszériavédő fóliák forradalmasítják az autófóliázás piacát. Az egyedi, színes megjelenés professzionális védelemmel párosul, sérülésmentesen tartva az autót hosszú időn keresztül.

RÉSZLETEINK

KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIA TELEPÍTÉSE KÖZBEN MINDIG ÜGYELÜNK A FÓLIA ÉLEK MÖGÉ VALÓ VISSZAHAJTÁSÁRA, A FÓLIA LÁTHATATLAN AZ AUTÓ FELÜLETÉN! NEM DOLGOZUNK ELŐREVÁGOTT SABLON ALAPJÁN, A VÉGEREDMÉNY ÍGY LESZ MAXIMÁLIS MINŐSÉGŰ!

KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIA VS SZÍNMÓDOSÍTÓ FÓLIA

KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIA
(POLIURETÁN)

10 év

ÉLETTARTAM

SZÍNMÓDOSÍTÓ FÓLIA
(PVC)

3-5 év

ÉLETTARTAM