DESIGN

STUDIO

GÉPJÁRMŰ DEKORÁCIÓ MENETE

A gépjármű dekoráció árait jelentősen befolyásolja a látványtervezéshez felhasznált grafikai tervezés óráinak száma. Grafikai tervezés óradíja: 15.000 Ft+áfa

IGÉNYFELMÉRÉS ÉS ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Igényfelmérésünk után világossá válik számunkra elképzelése, a cég profilja, és a megcélzott célcsoport. Ezen adatok tudatában elkészítjük árajánlatunkat részleges vagy teljes dekorációra.

LÁTVÁNYTERVEZÉS

A megbeszéltek alapján grafikusaink által elkészítjük terveinket, melyeket látványtervekkel szemléltetünk. Van lehetőségük több variációból is választani, így biztos, hogy sikerül az elképzeléseiknek a leginkább megfelelőt kiválasztani.

ALAPANYAG GYÁRTÁSA

Ahhoz, hogy a legjobbak legyünk, csakis a legjobbat használjuk! Nyomtató technológia: Hp Latex. Legkiválóbb alapanyagok, akár 5-7 év élettartammal. Igény szerint matt vagy fényes laminálás. Dekorációtól függően plottervágás. 

KIVITELEZÉS

Fólia telepítése / Élek, szélek visszahajtása (rögzítése) visszavágása / Felületek hőkezelése nyomásterheléssel / Alkatrészek és márkajelzések vissza helyezése / hézagok beállítása / Felni mosás / Gumi ápolás

Grafikai tervezés

Szolgáltatásaink között megtalálható az arculattervezéstől a logó tervezésen át az egységes autóflottáig minden olyan tevékenység, mely segítheti cége, vállalkozása egységes megjelenését és hatékony működését. Célunk, hogy az általunk készített terveket megbízóink magukénak érezzék, és azokkal azonosulva együtt alakítsuk ki a vállalkozás egységes arculatát.

DESIGN

Grafikai tervezési szolgáltatásaink hatékony és komplett megoldást biztosítanak megbízóinknak vállalkozásuk érvényesülésében, ügyfélkörük kiszolgálásának hatékonyságában.

- AZ ÖTLETTŐL A KÉSZTERMÉKIG -