SZÍNMÓDOSÍTÓ

FÓLIÁZÁS

MEGUNTA AUTÓJA SZÍNÉT VAGY CSAK EGYEDIT SZERETNE?

Segítünk kiválasztani az elképzelésének legmegfelelőbb színt, aminek köszönhetően egy új autóval távozhat tőlünk.

ELÉRHETŐ SZÍNEK

Folyamatosan bővülő színpalettánknak köszönhetően szinte bármilyen igényt kitudunk elégíteni ha az autója színmódosításáról van szó.

Jelenleg több ezer szín érhető el, melyek színkártyák formájában megtekinthetők műhelyünkben!

Foliaz Wrap Design

MINŐSÉG

Bármilyen járműről legyen is szó, szenvedélyesen törekszünk a legmagasabb színvonalú kivitelezésre, csak és kizárólag minőségi alapanyagokból!

RÉSZLETEINK

SZÍNMÓDOSÍTÓ FÓLIA TELEPÍTÉSE KÖZBEN IS MINDIG ÜGYELÜNK A FÓLIA ÉLEK MÖGÉ VALÓ TÖKÉLETES VISSZAHAJTÁSÁRA! A VÉGEREDMÉNY ÍGY LESZ MAXIMÁLIS MINŐSÉGŰ!

VISSZA ALAKÍTHATÓSÁG

Gyártói garancia 1 év, élettartam használattól függően 3-5 év. A fóliák visszaszedhetőek (a fólia élettartamán belül) az eredeti állapot visszaalakítható így a későbbi értékesítés során értékőrző lehet. A biztonságos eltávolíthatóság miatt a PVC színmódosító fóliákat legkésőbb 5 éven belül cserélni vagy eltávolítani szükséges!

 

Amennyiben hosszabb távú megoldást keres autójának fóliázására fedezze fel áttetsző, szatén vagy színezett karosszériavédő fóliáinkat, amelyek extra védelemmel és akár 10 év élettartammal rendelkeznek!

KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIA VS SZÍNMÓDOSÍTÓ FÓLIA

KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIA
(POLIURETÁN)

10 év

ÉLETTARTAM

SZÍNMÓDOSÍTÓ FÓLIA
(PVC)

3-5 év

ÉLETTARTAM

Amennyiben teljesen tanácstalan a szín kérdésében, grafikus kollégáink látványtervek készítésével segítenek megtalálni az autójához leginkább illő színt.

KAPCSOLAT

+36 30 901 2139
8400 Ajka, Futó utca 10/A
info@foliaz.hu